Recent Articles
Recent Article Comments Widget
Recent Blog Postsببينيد اين خطوط بر پايه قله ها و دره هايي كه قيمت ثبت ميكنه به وجود مي ان قيمت هم معمولا اينها رو تاچ ميكنه و اكثرا هم بهشون واكنش نشون ميده. در اين بين يه سري مقاومتها و حمايتها بسته به نوع قرار...
Mohsen S 17th February 2012بانک (BNP Paribas) پیشبینی می کند که یورو قابلیت افزایش بیشتر را دارد. این بانک معتقد است که احتمالاً به زودی شاهد افزایش ارزش یورو خواهیم بود. به عقیده این بانک، دلیل این افزایش نیز...
Mohsen S 17th February 2012نوید نوید نوید نوید اقا من اول رفتم این لینک http://security.wmtransfer.com/asp/default.asp برای تست اینکه چطوری میشه...جالب می دونی چیه؟؟؟؟...برام sms کد اومد >:D<>:D<>:D<...الانم بدون نیاز به...
dat_iran 16th February 2012برای فروش در صورتی که قیمت از61.8 فیبو عبور کند می توان از سل لیمیت زیر همین 61.8 استفاده کرد برای پوزیشن خرید زمانی که خط مشخص شده لمس شود نقطه ورود مناسبی به نظر می رسد.
حسین مؤذن 16th February 2012
Recent Forum Postsدرود
رامین عزیز
راستش من به دلیل اینکه سعادت مطالعه پست های جناب آلبرتینی
با سلام
اندیکری هست که بتونه واگرائی را مشخص کنه ؟
اندیکری هست که بتونه فیبو پروجکشن را رسم کنه ؟
با تشکر
توضیحات
در حال حاضر از توضیحات بیشتر ، معذورم 
آخرین ورژن
در MT4 نمیشه Trailing Stop رو کمتر از 15 پیپ قرار داد. آیا اکسپرت این امکان رو میده که با مقدار کمتر Trailing رو انجام بدیم؟

نکته دوم: نحوه پوزیشن گیری روی ارزهای معاملاتی
با سلام برای اینکه بتوانیم بحث را سریعتر جمع کنیم و دوستان شاید بتوانند جواب سوالات خودشان را در ادامه بگیرند سعی میکنم مطالب مهم بعدی را سریعتر بیان کنم نحوه پوزیشن گیری روی ارزهای معاملاتی ...
iTrade 18th February 2012